Word Grondwerker/ Voorman bij Vak B.V.

  • Maarsbergen
  • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de 2.200 en 3.200 bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Groen en Infrastructuur en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling, geen reiskostenvergoeding = auto van de zaak.
  • 27 vakantiedagen, 13 atv-dagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Bij ons krijg jij de kans om mee te denken en door te groeien in het bedrijf
  • Gezellige uitjes met het gehele team en op vrijdag een borrel met bier en patat!

Ons verlanglijstje

  • Ervaring in het vak zien we graag!
  • Jij bent affiniteit met de bouw- en infrabranche
  • Gestructureerd, proactief, betrouwbaar en enthousiast; dat ben jij!

Vak Infra B.V. uit Maarsbergen, dat zijn wij! We leveren diensten in grondverzet, cultuurtechnische werken en de infrabranche. Ons grote aanbod machines zetten we in voor verschillende werken zoals het leggen en aanbrengen van kabels en leiding in de infratechniek, sleufloze technieken en bronmaling. Graafmachines, shovels, trekkers en GPS-machinebesturing maken onderdeel uit van ons machinepark en zetten we in voor elke klus! Naast ervaren chauffeurs/machinisten, hebben we zeer bekwame arbeidskrachten in dienst die de klus klaren.

 

Ons bedrijf is (vooralsnog) klein maar fijn. We zijn volop aan het groeien en zijn op dit moment met twintig vaste collega’s en een handvol externe krachten. Als medewerker krijg jij de kans om mee te groeien met het bedrijf! We hechten waarde aan een open en eerlijke werksfeer. En dat is te merken, want is team is hecht en familiaire met elkaar. Wij zorgen voor goede materialen en de beste machines om je werk te doen. Daarnaast bieden we ontspanning in de vorm van borrels, BBQ’s, een bingo met mooie prijzen en een goed gevuld kerstpakket.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

5.45
Vanaf de zaak vertrek je met twee andere collega’s naar de bouw in Nijmegen. Normaal vertrek je vanuit huis, maar jullie carpoolen vandaag. Met een bak koffie in de hand, stap je de auto in. In Nijmegen drinken jullie nog een bak koffie, daarna ga je aan de gang!
7.00
Je start met het graven van sleuven voor de aanleg van leidingen en kabels. Ondertussen ouwehoer je wat met je collega’s.
9.30
Na de welverdiende koffiepauze, assisteer je bij het aanleggen van pijpleidingen voor water en gas. Je bevestigt de lier aan de kraan, geeft aanwijzingen aan de machinist en zorgt ervoor dat de kabels op de juiste plek komen te liggen.
12.30
Schaft! In de bouwkeet eet je jouw lunch samen met jouw collega’s en nog wat anderen van de bouw. Het is flink gezellig!
13.00
Na de lunch verplaats je naar een ander deel van de bouwplaats, hier liggen al sleuven. Aan jou de taak om deze op te schonen, het water eruit te pompen en vervolgens het trekken van kabels door deze sleuf.
16.00
De dag zit erop! Je stapt de auto weer in op naar de zaak. Het is een flinke klus. Jullie zijn al een aantal dagen op deze bouwplaats bezig. Morgen kom je hier weer terug! Je ziet uit naar volgende week, dan heb je een kleine klus. Fijn die afwisseling!

Tijd voor een bakkie!

De functie grondwerker/ voorman bij Vak Infra B.V. uitgelicht in drie woorden: afwisseling, betrokkenheid en gezelligheid.  Laat jij ons weten dat jij onze nieuwe, enthousiaste en proactieve grondwerker wilt worden. Dat kan vrij eenvoudig door een appje te sturen aan Romy. Hopelijk spreken we jou snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Romy van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Romy een WhatsApp op 06 46 77 17 75 of mail naar info@vak-bv.nl.